Πολιτική Αλλαγών

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος που αγοράσατε και την αντικατάστασή του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της επιλογής σας εντός 14 ημερών με τις παρακάτω προϋποθέσεις*:
-Το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, όπως παραλήφθηκε από εσάς, στη συσκευασία του με όλα τα παραστατικά του και να μην έχει δοκιμαστεί σε εξωτερικό χώρο.
-Να γίνει εμπρόθεσμα το αίτημα σας σύμφωνα με το παραπάνω όριο ημερών.**
-Να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, γνωστοποιώντας μας την επιθυμία αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος είτε καλώντας στo τηλέφωνo 2106521039, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-15:30 είτε στέλνοντας μας e-mail στο sales@whitetie.gr
H επιστροφή γίνεται με δική μας χρέωση αποκλειστικά μέσω Γενικής Ταχυδρομικής στα παρακάτω στοιχεία:
White Tie, Μεσογείων 232, Τ.Κ.15561 Χολαργός.
Εμείς σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν με χρέωση επαναποστολής 3,00Ε μόνο αν το προιόν με το οποίο θέλετε να κάνετε την αλλαγή είναι μικρότερης αξίας.

*Εάν το νέο επιθυμητό προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε από την εταιρεία μας για τις εξής επιλογές:
-Να επιλέξετε νέο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το επιστρεφόμενο (εάν το κόστος είναι μεγαλύτερο από το ποσό που έχετε ήδη καταβάλλει, επιβαρύνεστε με την καταβολή της διαφοράς του).
-Να υπαναχωρήσετε και να λάβετε πίσω το τίμημα που έχετε καταβάλλει (βλ. Πολιτική Επιστροφών).
**Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών ή δεν πληροί οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις,τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση.
Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε μια παραγγελία που έχετε ήδη παραλάβει και δεν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι άλλο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα “επιστροφής χρημάτων” εντός 14 ημερών ΜΟΝΟ στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της WhiteTie πουλήθηκαν προϊόντα κακής ή/και ελαττωματικής ποιότητας ή λόγω λάθους στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή.
Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
-Το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, όπως παραλήφθηκε από εσάς, στη συσκευασία του με όλα τα παραστατικά του και να μην έχει δοκιμαστεί και ανοιχτεί σε εξωτερικό χώρο.
-Να πραγματοποιήσετε εμπρόθεσμα το αίτημα σας σύμφωνα με το παραπάνω όριο ημερών.
-Να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μας με όποιον από τους δύο παρακάτω τρόπους επιθυμείτε, γνωστοποιώντας μας την επιθυμία επιστροφής του προϊόντος, είτε
α) καλώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106521039, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-18:00, είτε
β) στέλνοντας μας e-mail στο sales@whitetie.gr

Στη συνέχεια, επιστρέφετε το δέμα σε εμάς αποκλειστικά μέσω Γενικής Ταχυδρομικής στα παρακάτω στοιχεία:
White Tie, Μεσογείων 232, Τ.Κ.15561 Χολαργός , με δική σας χρέωση (3,00Ε)

Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να χρεωθεί τα ταχυδρομικά τέλη για την επιστροφή των προϊόντων όταν ασκεί το δικαίωμα επιστροφής μετρητών.
Το ποσό που σας επιστρέφεται είναι η καθαρή αξία της αγοράς σας.
Ο τρόπος επιστροφής των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Τραπεζας Πειραιώς ή Εθνικής.

Στην περίπτωση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι:
– Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
– Επωνυμία τραπέζης
– Αριθμό λογαριασμού ή IBAN

Η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός πέντε(10) ημερών και δύναται να αρνηθεί την επιστροφή στην περίπτωση επαναλαμβανόμενων αιτημάτων επιστροφής ή άλλης συμπεριφοράς, που κατά την κρίση μας συνιστά κατάχρηση δικαιώματος ή κακοπιστία εκ μέρους του πελάτη.

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της WhiteTie πουλήθηκαν προϊόντα κακής ή/και ελαττωματικής ποιότητας ή λόγω λάθους στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, τότε η White Tie αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσουμε το αντίστοιχο ποσό αγοράς σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που αναφέρονται παραπάνω.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης, πριν από την παράδοση των προϊόντων, έχει το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: whitetie.cholargos@gmail.com με την ένδειξη “Ακύρωση Παραγγελίας” και αναφέροντας τον κωδικό αυτής.

Close Το καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Είδατε πρόσφατα... Close
Close

Close
Κατηγορίες

get

15% off

Hello!
Λάβε 15% έκπτωση στα μη εκπτωτικά μας προϊόντα με τον παρακάτω κωδικό.

DISCOUNT15